Ψυχοσεξουαλικές Διαταραχές & έγκλημα

Η ίδια η φύση των ψυχοσεξουαλικών διαταραχών ενέχει την επιθετικότητα, και αυτομάτως μπορεί να συνδεθεί με το έγκλημα. Βίαιες παρορμήσεις και φαντασιώσεις, πόνος και εξευτελισμός: έννοιες που ακούγοντάς τις αυτομάτως μας έρχονται στο νου βίαιοι εγκληματίες να πραγματώνουν τις εξίσου βίαιες φαντασιώσεις του στα θύματά τους. Είναι όμως ακριβώς έτσι τα πράγματα? Όντως όσοι εμφανίζουν ψυχοσεξουαλικές διαταραχές και παραφιλικές συμπεριφορές είναι εγκληματίες ή μήπως η πραγματικότητα είναι διαφορετική και απέχει κατά πολύ από αυτό που προβάλλεται στα ΜΜΕ?

 

Θεματικές Ενότητες:

Ψυχοσεξουαλικές διαταραχές: ορισμός και διάκριση

Παραφιλικές συμπεριφορές

Αιτιολογικές θεωρίες

Συσχέτιση παραφιλικών συμπεριφορών & εγκληματικότητας

Αντιμετώπιση - παρέμβαση

 

 

Εισηγήτρια: Ηλιοπούλου Τριανταφυλλιά

Κοινωνική Λειτουργός – Εγκληματολογία & Ποινικό Δίκαιο (MSc), PhD

 

Ημερομηνία: 25/01/2020

Ώρα 5.00μ.μ.-9.00μ.μ.

Τοποθεσία «περί Ψυχής»

Θησέως 23, Μαρούσι (πλησίον ΗΣΑΠ)

Τηλ.Επικοινωνίας  210-80.68.212  και  694-996.7997

Κόστος 35 ευρώ

Για φοιτητές 25 ευρώ

 

Παρέχεται Βεβαίωση Παρακολούθησης

 

***Προς αποφυγή της όποιας σύγχυσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ΔΕΝ συνεργαζόμαστε με κανένα κέντρο που προωθεί και προβάλλει πανομοιότυπη θεματολογία με τη δική μας. 

Οι συνεργάτες μας διεξάγουν τη θεματολογία τους αποκλειστικά σε συνεργασία με το περί Ψυχής και δεν είναι εισηγητές των πανομοιότυπων ή παρόμοιων θεματολογιών που προβάλλονται από άλλα κέντρα. 

Όλα τα σεμινάρια του κέντρου μας είναι πρωτότυπα, συνεπώς οι περιλήψεις, η θεματολογία και το υλικό παρουσίασης προέρχονται από το ''περί Ψυχής'' και τους ανακοινωμένους συνεργάτες μας. Οποιαδήποτε ομοιότητα στην περίληψη, στη θεματολογία και το υλικό παρουσίασης αποτελεί προϊόν αντιγραφής και συνιστά κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας. 

Συνιστούμε στους ενδιαφερόμενους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά τα εκπαιδευτικά κέντρα που απευθύνονται και να ελέγχουν αν φέρουν τις επίσημες πιστοποιήσεις.

Αίτηση Ενδιαφέροντος Σεμιναρίου


Όνομα: *
Τηλέφωνο:*
E-mail:*
Μήνυμα: