Εισαγωγή στην Ψυχολογία

 

*Οι ώρες των μαθημάτων είναι 17:00 - 20:00 και διεξάγονται Κυριακές

 

15/04/2018: Τι είναι η ψυχολογία; Ιστορική Αναδρομή, Ποιοι είναι οι βασικοί κλάδοι της Ψυχολογίας - Διαφορές ανάμεσα στην Ψυχολογία, τη Συμβουλευτική και την Ψυχοθεραπεία 

 

22/04/2018: Ψυχοθεραπευτικές προσεγγίσεις-Ποιες είναι οι βασικές Ψυχοθεραπευτικές    προσεγγίσεις και οι κυριότεροι εκπρόσωποι αυτών

 

29/04/2018: Πως ορίζουμε την Ψυχική Ασθένεια-Κατηγορίες Ψυχικών Διαταραχών,  Μέρος Α 

 

06/05/2018: Κατηγορίες Ψυχικών Διαταραχών, Μέρος Β

 

13/05/2018: Αμυντικοί Μηχανισμοί-Ποιοι είναι-Κάτω από ποιες ψυχολογικές καταστάσεις επιστρατεύονται

 

20/05/2018:Απώλεια – Τα 5 Στάδια του Πένθους-Ψυχικές Διαταραχές και Σωματοποίηση

 

Εισηγήτρια: Λίλιαν Καρρά, Απόφοιτη Ψυχολογίας, Ατομική & Ομαδική Ψυχοθεραπεύτρια

 

Το σεμινάριο απευθύνεται σε όλους όσου ενδιαφέρονται να επιμορφωθούν σε σχέση με θέματα που αφορούν τον κλάδο της ψυχολογίας.

 

Κόστος: 150 ευρώ 

 

Τοποθεσία «περί Ψυχής» 

Θησέως 23, Μαρούσι (πλησίον ΗΣΑΠ)

Τηλ.Επικοινωνίας  210-80.68.212
  και  694-996.7997

 

***Προς αποφυγή της όποιας σύγχυσης, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ΔΕΝ συνεργαζόμαστε με κανένα κέντρο που προωθεί και προβάλλει πανομοιότυπη θεματολογία με τη δική μας. 

Οι συνεργάτες μας διεξάγουν τη θεματολογία τους αποκλειστικά σε συνεργασία με το περί Ψυχής και δεν είναι εισηγητές των πανομοιότυπων ή παρόμοιων θεματολογιών που προβάλλονται από άλλα κέντρα. 

Όλα τα σεμινάρια του κέντρου μας είναι πρωτότυπα, συνεπώς οι περιλήψεις, η θεματολογία και το υλικό παρουσίασης προέρχονται από το ''περί Ψυχής'' και τους ανακοινωμένους συνεργάτες μας. Οποιαδήποτε ομοιότητα στην περίληψη, στη θεματολογία και το υλικό παρουσίασης αποτελεί προϊόν αντιγραφής και συνιστά κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας. 

Συνιστούμε στους ενδιαφερόμενους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί όσον αφορά τα εκπαιδευτικά κέντρα που απευθύνονται και να ελέγχουν αν φέρουν τις επίσημες πιστοποιήσεις.

 

  

Αίτηση Ενδιαφέροντος Σεμιναρίου


Όνομα: *
Τηλέφωνο:*
E-mail:*
Μήνυμα: